XP XTREME MEMBANTU ANDA MENINGKATKAN KADAR TINGGI TOSTESTERON

PERHATIAN: Awas lelaki yang meningkat usia 40 tahun keatas atau mungkin 30an.Testosteron rendah boleh menyebabkan terjejas kesihatan dan kualiti hidup anda.

Tanya diri anda sendiri soalan-soalan berikut:
Ø Keinginan saya kepada aktiviti seks makin berkurangan
Ø Dapat merasakan prestasi dibilik tidur terjejas
Ø Saya kehilangan kekuatan otot
Ø Mudah marah kadang-kadang merasa bimbang
Ø Tahap tenaga terasa menurun
Ø Mengalami pertambahan berat badan, saiz pinggang membesar
Ø Saya mempunyai ginekomatsia atau ‘buah dada lelaki’
Ø Kualiti tidur terganggu dan sukar tidur
Ø Terasa kurang bermotivasi daripada dahulu
Ø Tidak lagi melakukan perkara yang digemari terutama aktiviti luar
Ø Ketahanan stemina semakin buruk

Testosteron yang randah kearah mati pucuk (ED), resiko serangan jantung, strok, kencing manis, kemurungan, kemandulan, anemia….

Apabila kita mula merasa kurang gembira, mula rasa tidak kuat, kurang bertenaga, bertambah berat badan, adakah memadai kita berkata kepada diri sendiri, ‘aku kena membiasakan diri dengan keadaan ini sebab aku semakin berusia. Sebenarnya masaalah boleh diatasi kerana tahab
testosteron anda yang randah, maka ubahlah keadaan itu.

Bermula umur 30 tahun, tahap testosteron akan menurun 20% bagi setiap dekat (10 tahun). Menjelang umur 50 tahun jika tindakan awal tidak diambil keadaan ini boleh membunuh stemina dan kehidup seks anda.

Semua masaalah ada jalan keluar.Dengan rawatan yang betul anda boleh menghasilkan semula tahap testosteron yang badan anda perlukan walaupun anda berumur 60an, 70an atau 80an dengan cara selamat dan semulajadi.

 

DAPATKAN KEMBALI GAYA HIDUP AKTIF ANDA DAN BERGEMBIRA BERSAMA PASANGAN ANDA.

Sekiranya pada waktu ini anda menyatakan anda tidak mengalami masaalah testosteron yang rendah dan membiarkan begitu sahaja, sesungguhnya anda hanya menunggu masanya tiba. Oleh itu lakukan sesuatu sekarang untuk mengekalkan prestasi.

Masaalah ini sesungguhnya bukan sahaja atas faktor semulajadi, ia turut dipengaruhi oleh faktor luar alam sekitar yang menjadi cara hidup moden. Ada kemungkinan atas faktor yang tidak disedari sebelum anda mencapai umur 40an, masaalah rendah testosteron telah ada pada diri anda.

Bagaimana dan mengapa ianya terjadi? Sebenarnya anda tidak boleh elakkan, melainkan anda mengambil langkah proaktif untuk mencegahnya.

 

GAYA HIDUP MODEN PENYEBAB RENDAH TESTOSTERON.

Toksin estrogenic adalah ditemui didalam bekas plastic, produk polisterena, lapisan dalam tin logam, racun perosak malah juga pada wang dalam dompet anda! Ia juga turut meresapkan toksin berkenaan kedalam buah-buahan, sayur-sayuran, daging dan hasil tenusu. Bahan bahan dalam
syampo atau gel mandian yang anda gunakan turut ada toksin berkenaan.

Atas sebab diatas ternyata amat sukar anda tidak menggunakan produk tersebut dalam kehidupan harian anda. Lantas itu anda tidak ada pilihan kecuali mencari ubat semulajadi yang berkesan untuk mengatasi bahan kimia penyebab anda rendah tostesteron.

 

BAHAN-BAHAN DALAM HIDUP ANDA YANG DIGUNAKAN PENYEBAB TOSTESTERON RENDAH

Phtalates – Toksin estrogenic yang ditemui dalam banyak produk penjagaan peribadi.

Parabens – Toksin estrogenic ini ada dalam syampo, krim pencukur dan ubat gigi.

Bisophenol A (BPA) – Bahan pengganggu horman ini boleh didapati dalam botol air dan produk-produk plastic yang lain termasuk dalam kereta anda.

Obesiti – Sel-sel lemak menukar tostesteron kepada menyebabkan tostesteron menurun dengan mendadak.